Alu døre – kvalitet og funktionalitet

Her hos AN Metalfacader gør vi, hvad vi er bedst til – vi leverer funktionelle, fleksible og holdbare facadeløsninger i høj kvalitet, som matcher vores kunders behov og ønsker. Vi dækker København, samt hele Sjælland og vi tager imod alle former for opgaver; store som små, i privat- og erhvervsregi. Gennem vores knap 50 år lange erfaring har vi blandt andet specialiseret os i alu døre til forskellige formål og sammenhænge.

Meget mere end en dør

Vi tilbyder mange forskellige former for alu døre; isolerede og uisolerede, klemfri, indbrudshæmmede og mange andre typer. Alle vores alu døre produceres i hel aluminium, men vælger du at få din alu dør her hos os, får du en stor portion valgfrihed med i købet – vi vejleder naturligvis gerne, så du ender med den helt rigtige løsning. Vores alu døre kommer med adgangskontrol, automatik, indbrudshæmning, nød- og panikudgangsbeslag og meget mere. Du kan endvidere få medbestemmelse på låsesystemet. Som standard leveres vores alu døre med Wiconas enkelt- eller flerpunktslåse, men der er også mulighed for at få andre løsninger som Ruko.

Vi hjælper meget gerne med dine næste alu døre

Uanset om du har et klokkeklart billede af, hvordan dine nye alu døre skal sammensættes, eller om du har brug for råd og vejledning for at komme frem til den bedste løsning, er vi her for dig. Vi har installeret alu døre ikke kun i København, men på hele Sjælland.

Udover alu døre tilbyder vi også alu vinduer. Kontakt os på 48 71 25 25, og så finder vi frem til den alu dør løsning, som passer allerbedst til dig og dit behov.

Udføres i:
Wicona Wicstyle systemer
Schüco ADS systemer