Alu døre – kvalitet og funktionalitet

Her hos AN Metalfacader, gør vi hvad vi er bedst til – vi leverer funktionelle, fleksible og holdbare facadeløsninger i høj kvalitet, som matcher vores kunders behov og ønsker. 

Vi dækker København, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland, og vi tager imod alle former for opgaver; store som små, i privat- og erhvervsregi. 

Gennem vores knap 50 års lange erfaring, har vi blandt andet specialiseret os i alu døre til forskellige formål og sammenhænge.

Kontakt os
 

Meget mere end en dør

Vi tilbyder mange forskellige former for aluminiums døre; isolerede og uisolerede, klemfri, indbrudshæmmende og mange andre typer. 

Alle vores alu døre produceres i hel aluminium, men vælger du at få din alu dør her hos os, får du en stor portion valgfrihed med i købet – vi vejleder naturligvis gerne, så du ender med den helt rigtige løsning. 

Vores aluminiums døre kommer med adgangskontrol, automatik, indbrudshæmning, nød- og panikudgangsbeslag og meget mere. 

Du kan endvidere få medbestemmelse på låsesystemet. Som standard leveres vores alu døre med Wiconas enkelt- eller flerpunktslåse, men der er også mulighed for at få andre løsninger som Ruko.

Vi hjælper meget gerne med dine næste alu døre

Uanset om du har et klokkeklart billede af, hvordan dine nye alu døre skal sammensættes, eller om du har brug for råd og vejledning, for at komme frem til den bedste løsning, er vi her for dig. 

Vi har installeret aluminiums døre ikke kun i København, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland.

Udover alu døre tilbyder vi også alu vinduer. Kontakt os på 48 71 25 25, og så finder vi frem til den aluminiums dør løsning, som passer allerbedst til dig og dit behov.

Du kan også skrive en mail til info@an-metal.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.

Udføres i:
Wicona Wicstyle systemer
Schüco ADS systemer