AN Metalfacader ApS er en virksomhed der beskæftiger sig med produktion af vinduerdørealufacaderglasfacader, glastage, indgangspartierudestuer og meget mere inden for alu-glasbyggeri.

Der har på adressen, været produceret luknings elementer af hel-aluminium til byggeriet, siden 1972, så med et hold af erfarne medarbejdere er vi godt udrustede til at imødekomme diverse ønsker og forespørgsler inden for vores branche.

Produkterne er fremstillet i gennemprøvede profilsystemer som Wicona og Schüco. Konstruktioner kan udføres såvel isoleret som uisoleret, alt efter projekt.

Tilbudsgivning og projektering udføres ved hjælp af systemspecifikt software i samarbejde med vores erfarne konsulenter, som har lang erfaring indenfor byggebranchen. Arkitekthjælp og byggeandragende kan udføres ved hjælp af vores tilknyttede samarbejdspartnere.

Elementer og konstruktioner fremstilles på egen fabrik, ved hjælp af moderne CNC maskiner og systemspecifikke specialværktøjer. Vi har en lang række af leverandører, som udelukkende leverer kvalitets komponenter til byggebranchen, og sammen med dem leverer vi et yderst professionelt slutprodukt, til kundens tilfredshed.