Skydedøre og foldedøre | Holdbare løsninger

Med vores knap 50 år i branchen, er vi hos AN Metalfacader stærkt kvalificerede til at løse alle former for opgaver, indenfor området alu-glasbyggeri

Vi har blandt andet specialiseret os i funktionelle og smukke foldedøre og skydedøre i glas til enhver sammenhæng. 

Om det så er en foldedør indendørs eller skydedør udendørs, såvel som indendørs, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Vi kan hjælpe dig med montering af skydedøre til terrassen, udestuen eller et helt tredje sted.

Vi tager både imod opgaver fra erhverv og privatpersoner i København, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland, og vi tilpasser altid vores folde og skydedørsløsninger til dit personlige behov.

Kontakt os

Skydedøre og foldedøre til enhver sammenhæng

Med vores skydedøre og foldedøre indendørs såvel som udendørs, kan du få lige præcis den løsning, som passer til dig og dit personlige behov. Hvad enten du vil åbne op og udvide dit boligareal eller arbejdsområde, eller om du mangler en fleksibel løsning til din café, restaurant eller udestue. 

Alle vores døre har masser af smarte åbningsmuligheder samt store glasflader, som giver maksimalt lysindfald.

Dørene er desuden designet således, at behovet for vedligeholdelse og rengøring er minimalt. 

Vi leverer både højisolerede døre og døre uden isolering, og der er også mulighed for at få vores skyde- og foldedøre indbrudssikrede op til klasse WK2. 

Foldedøre og skydedøre i glas, har begge deres fordele i forskellige situationer. Her er nogle af fordelene ved hver type:

Fordele ved skydedøre:

  • Optager mindre plads end traditionelle døre, da de åbner ved at glide langs væggen.
  • Kan være mere energieffektive end traditionelle døre, da de kan have en bedre tætningsløsning, som reducerer luftudvekslingen mellem rummene.
  • Kan give en mere moderne og stilfuld atmosfære til rummet.

Fordele ved foldedøre:

  • Foldedøre kan give en større åbningsbredde end traditionelle døre, da de kan åbnes i en accordion-lignende bevægelse.
  • Kan give mere fleksibilitet til rum arrangementet, da foldedøre kan skubbes til siden og foldes væk for at frigøre plads.
  • Kan give mere naturligt lys til rummet, da foldedøre normalt har større glasoverflader end traditionelle døre, og giver mulighed for mere lys at trænge igennem.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i at høre, hvordan vi helt konkret kan gøre dit kommende drømmeprojekt til virkelighed, er du meget velkommen til at ringe til os på 48 71 25 25, sende en mail til info@an-metal.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi sidder et helt hold af erfarne og kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig videre, og komme med et tilbud på, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har opgaver i hele København, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland.