Hos AN Metalfacader har vi mange års erfaring med renovering og restaurering af facader fra vores mange opgaver i København, Hillerød, Helsinge samt resten af Nordsjælland. Heriblandt glasfacader og alufacader.

Alufacader

Glas og aluminium sammen er meget populære materialer i byggebranchen. Derfor kan du netop få facader i glas og aluminium hos AN Metalfacader.

Glas og aluminiums facader får bygninger til at se prangende ud. De er det første, man lægger mærke til, og samtidig er de med til at skabe et fremragende og naturligt lys indenfor.

Kunden er i fokus

Vi har altid kunden i fokus og lytter til dine individuelle krav til funktionalitet og design. Vi udfører vores arbejdsopgaver efter projekt – eller med hjælp til projektering.

Projekteringen sker på egen tegnstue, og produktionen finder sted i egne lokaler. Så uanset om en glasfacade eller alufacader passer dig bedst, så har vi løsningen.

Kontakt os


Stor erfaring og ekspertise i alle typer facader

AN Metalfacader råder over en stor erfaring og ekspertise inden for projektering, bearbejdning og montering af mange forskellige typer af facader, både glasfacader og alufacader.

Vores løsninger er holdbare og bærer præg af et grundigt, veludført arbejde af kompetente medarbejdere. Vi er i dialog med dig før påbegyndelsen af projektet samt under hele processen.

Dermed sikrer vi, at det endelige resultat lever fuldt ud op til dine forventninger.

Glasfacader

Vores glasfacader udføres i isolerede aluminiumsprofiler med en pulverlakeret eller eloxeret overfalde. Du har selv mulighed for at vælge forskellige farver både ude- og indvendigt.

Glas kan leveres som almindelig super lavenergiglas, solafskærmende eller med farve, alt efter projekt og dine ønsker. Vi tilbyder løsninger i flere forskellige profilsystemer:

  • Wicona Wictec 50 & 60
  • Schüco FW50+ & 60+

Ring i dag og få et tilbud på glasfacader

Du kan kontakte os i dag på tlf. 48 71 25 25 eller mail info@an-metal.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Uforpligtende tilbud udarbejdes ved fremsendelse af et skitseret- eller beskrevet ønske eller efter kontakt med en af vores konsulenter.

Vi er en ideel samarbejdspartner for dig, der ønsker renovering af facader i København, Helsinge, Hillerød eller et hvilken som helst andet sted på Nordsjælland.