Hos AN Metalfacader har vi mange års erfaring med altanlukning fra opgaver i hele København og resten af Sjælland. Hvis du ønsker mere privatliv på din altan eller ønsker at skærme den af for vind og vejr, så kan en altanlukning være løsningen. Vi kan skærme din altan af - enten uisoleret som en klimaskærm eller isoleret med facadeelementer. På den måde kan du også bruge din altan i forårs- og efterårsmånederne.

Ekstra plads i hjemmet med en altanlukning

Med en altanlukning og dermed en tillukket altan skaber du ekstra rum og plads i din lejlighed. Du får masser af dejlig sollys ind i hjemmet og kan nyde lange aftner eller døsige formiddage på din altan, også selvom det regner, eller hvis det er køligt udenfor. Med smarte skydedøre kan du åbne for altanen de dage, hvor du ikke har brug for afskærmning. Med flere af solens gode D-vitaminer får du øget livskvalitet og sikrer en optimal udnyttelse af din boligs kvadratmeter – og så øger det værdien af din bolig betragteligt.

Med en altanlukning kan du:

  • Nyde for- og eftersommer på din altan
  • Åbne op for altanen med skydedøre på solrige sommerdage
  • Få mest muligt ud af din boligs kvadratmeter
  • Forøge værdien af din bolig

Kontakt os hvis du vil vide mere om altanlukning

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af skræddersyede løsninger med altanlukning. Vores kontor ligger i Helsinge, men vi har udført altanlukning både i København såvel som resten af Sjælland. Ring til os i dag på 48 71 25 25, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive på info@an-metal.dk.