Har du specielle krav og ønsker til, hvordan dine indgangspartier skal se ud? Vi har mange års erfaring med både renovering og montering af indgangspartier i København, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland.

Hos AN Metalfacader lytter vi til dine behov og ønsker, når vi skaber et indbydende vindfang og indgangsparti i din stil. Vores løsninger udføres i glas og aluminium.

Indgangspartier tilpasset vejret i Danmark

I Danmark er vejret, som vi ved, ret svingende. Derfor kan et vindfang eller en udestue være en mulighed for dit hjem. Et vindfang er et indgangsparti, der som ordet siger, fanger vinden, inden den piver ind i stuen.

Vi har masser af erfaring med netop indgangspartier og har opgaver  i hele København, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland.

Kontakt os

Hvilket vindfang ønsker du?

Når vi fremstiller og monterer forskellige former for vindfang eller indgangspartier, har du mulighed for vælge en række løsninger og funktioner, som dit vindfang skal bære præg af – kunne du eksempelvis tænke dig automatiske døre og et varmetæppe for at modvirke træk?

Så sørger vi for at sikre dig en kvalitetsløsning på det, du ønsker. Du har dermed selv muligheden for at sætte dit præg på vindfangets funktioner såvel som design. Vi tilpasser os dine behov og løser detaljer i fællesskab.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for en professionel rådgivning af vores erfarne medarbejdere. Vi producerer både ud fra dine tegninger såvel som vores egne – og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi kan kontaktes på tlf. 48 71 25 25 eller mail info@an-metal.dk for et uforpligtende tilbud. Vi er en ideel samarbejdspartner for dig, der ønsker et nyt vindfang i København, Hillerød, Helsinge eller et hvilken som helst andet sted på Nordsjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig, og rådgive dig til den helt rigtige løsning.