Med en udestue eller vinterhave forlænger du den tid, hvor du kan bruge din have. Hos AN Metalfacader tilbyder vi komplette løsninger med udestuer og vinterhaver fremstillet og monteret i isolerede aluprofiler. Vi har mange års erfaring med udestuer og vinterhaver i København og resten af Sjælland.

Forskellen på en udestue og en vinterhave:

 • Med en vinterhave får du en komplet isoleret udestue med opvarmning, så du kan benytte den året rundt.
 • En udestue er ikke isoleret og kan forlænge sommeren med cirka en måned i hver ende.

Udestuer og vinterhaver uden vedligeholdelse

Vi monterer udestuer eller vinterhaver i aluminium. Det sikrer dig et absolut minimum af vedligeholdelse, fordi aluminium ikke ruster, og fordi du ikke behøver at male. Derudover er aluminium også meget holdbart og kan modstå både vind og vejr. Det sikrer dig en udestue, der holder år efter år efter år.

Lange sommeraftener med udestuer eller vinterhaver

Inviter vennerne på besøg til middag i haven uden at skæve op til himlen konstant og tvivle på, om det begynder at regner. Med en udestue er du sikret lange og gode aftner i familier og venners lag, hvor du får allermest ud af din have. Den åbner op for din bolig og giver mere lys og luft, og så øger en udestue eller vinterhave din boligs værdi betragteligt.

8 trin til en udestue: 

 1. Sketch

  1. Tag nogle kopier af de eksisterende tegninger af ejendommen.
  2. Gå i gang med at skitsere med blyant. Så er det nemmere at danne sig et overblik over hvordan udestuen vil tage sig ud.
    
 2. Tegnestue

  1. Tag kontakt til en tegnestue, da byggeri altid skal myndigheds ansøges.
  2. Tegnestuen kan også være behjælpelig med beskrivelse, af byggeomfang til de forskellige underentreprenører, som skal give tilbud på delarbejder.
    
 3. Tilbud

  1. Tag kontakt til entreprenører for tilbud, Tømrer, Murer, Elektriker, Udestue fabrikant samt andre som måtte blive involveret i projektet.
  2. Sørg for detaljeret oplysning om, hvad hver entreprenør tilbyder, så intet mangler. Bed evt. om et samlet møde med alle bydende, så disse indbyrdes kan gennemgå projektet.
  3. Saml priserne, så et budget kan laves.
    
 4. Økonomi

  1. Gør overvejelser over hvordan byggeprojektet skal finansieres.
  2. De bydende entreprenører vil i acceptfasen bede om betalings garanti, som kan udføres ved deponering i Bank med entreprenør som begunstiget på baggrund af kontrakt.
  3. Løbene Aconto betalinger i byggefasen må påregnes.
    
 5. Accept

  1. Ved accept fremsender entreprenører ordrebekræftelse til underskrift, som er bindene tilsagn fra begge parter.
  2. Sørg for at gennemgå kontrakten nøje, og ret eventuelle tillægsspørgsmål inden underskrift.
    
 6. Tidsplan

  1. Få oplyst byggetider for de enkelte delopgaver af respektive entreprenører, samt oplysning om hvor i byggefasen disse udføres.
  2. Tidsplan udføres for, og udleveres til, alle entreprisegrupper, så arbejdet kan udføres ”flydende”.
    
 7. Byggefasen

  1. Følg med i byggeriet for at undgå, evt. misforståelser først kommer frem ved færdigt arbejde.
  2. Små ændringer af detailløsninger kan være muligt i arbejdsfasen.
  3. Ekstra ønsker og tillægsarbejder bør drøftes øjeblikkelig, så evt. indgreb / ændringer i tilbuds arbejdet, bliver så omkostnings lave som muligt.
    
 8. Aflevering

  1. Gennemgå færdigt arbejde med entreprenøren, for alles tilfredshed.
  2. Glæd dig over dit nye byggeri.
    

Kontakt os gerne

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af skræddersyede løsninger med udestuer og vinterhaver. Vores kontor ligger i Helsinge, men vi har kunder både i København såvel som resten af Sjælland. Ring til os i dag på 48 71 25 25, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive på info@an-metal.dk.