Skydedøre og foldedøre | Holdbare løsninger

Med vores knap 50 år i branchen er vi hos AN Metalfacader stærkt kvalificerede til at løse alle former for opgaver inden for området alu-glasbyggeri, og vi har blandt andet specialiseret os i funktionelle og smukke skydedøre og foldedøre til enhver sammenhæng. Vi tager både imod opgaver fra erhverv og privatpersoner i København, samt på hele Sjælland, og vi tilpasser altid vores løsninger til dit personlige behov.

Skydedøre og foldedøre til enhver sammenhæng

Med vores døre kan du få lige præcis den løsning, som passer til dig og dit personlige behov, hvadenten du vil åbne op og udvide dit boligareal eller arbejdsområde, eller om du mangler en fleksibel løsning til din café, restaurant eller udestue. Alle vores døre har masser af smarte åbningsmuligheder samt store glasflader, som giver maksimalt lysindfald.

Dørene er desuden designet således, at behovet for vedligeholdelse og rengøring er minimalt. Vi leverer både højisolerede døre og døre uden isolering, og der er også mulighed for at få vores skyde- og foldedøre indbrudssikrede op til klasse WK2. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i at høre, hvordan vi helt konkret kan gøre dit kommende drømmeprojekt til virkelighed, er du meget velkommen til at ringe til os på 48 71 25 25.

Vi sidder et helt hold af erfarne og kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig videre og komme med et tilbud på, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har opgaver i hele København og Sjælland.